top of page

Kryolypolyysi menetelmät vertailussa, turvallisuus, tehokkuus ja hoitomukavuus

Päivitetty: 10. huhtik. 2022

Rasvan jäädytyshoidot ovat tulleet suositkusi vartalon muokkauksen hoitomenetelmäksi koko maailmalla ja ne ovat tehneet läpimurron myös Suomessa. Laitehoidot ovat nousseet yhtä suositummaksi menetelmäksi sekä esteettisissä hoidoissa että fysikaalisisissa hyvinvointi-terveys hoidoissa. Tekniikka on myös kehittynyt, nykyään on markkinoilla monitoimifunlktiolla varustettuja laitteita, jotka ovat huomattavasti kehittyneempiä ensimmäisistä Cryolipolyysilaitteista. Ne ovat turvallisimpia, tehokkaampia ja lisäksi tuottavat asiakkaalle miellyttävämmän hoitokokemusken.


CoolSculpting VS Cryo T-Shock ja CryoTech4

CryoTech4 -kylmä, kuuma & sähköstimulaatio

CoolSculpting – joka tunnetaan tieteellisesti kryolipolyysinä – se on pohjimmiltaan menetelmä rasvasolujen jäädyttämiseen (ja siten niiden tappamiseen).


Näin FDA:n hyväksymä hoito toimii: Applikaattori (ajattele sitä eräänlaisena jättiläis tyhjiöletkuna) imee alueen, johon haluat hoidon kohdistuvan. "Applikaattori käyttää sitten huolellisesti säädellyt jäähdytyslevyt viilentämään rasvasolut lämpötilaan, jossa ne vaurioituvat peruuttamattomasti", New York Cityssä toimiva plastiikkakirurgi Darren Smith kertoo Allurelle. Useimmilla alueilla prosessi kestää noin 35 minuuttia.


KUINKA SE TOIMII?

CoolSculpting-menettelyissä käytetään pyöristettyjä päitä yhdessä neljästä koosta, jotka imevät ihosi ja rasvasi "tyhjiön tavoin", Roostaeian sanoo. Kun istut kallistetussa tuolissa jopa kaksi tuntia, jäähdytyspaneelit alkavat kiteyttää rasvasolujasi. "Se on lievästi epämukava tunne, jonka ihmiset näyttävät sietävän melko hyvin", hän sanoo. "[Koet] imua- ja jäähdytystuntemuksia, jotka lopulta turtuvat." Itse asiassa prosessiasetus on niin rento, että potilaat voivat tuoda kannettavat tietokoneet tehdäkseen töitä, nauttiakseen elokuvista tai yksinkertaisesti voi ottaa nokoset koneen ollessa töissä.Mikä on Cryo T-Shock?

Cryo T Shock hajottaa rasvasoluja aloittamalla hoidon lämmöllä, sitten pitkällä kylmällä ja sitten taas lämmöllä. Tämä prosessi alentaa kohdennettujen rasvasolujen lämpötilaa 6 - -10 asteeseen, mikä laukaisee ilmiön, jota kutsutaan apoptoosiksi (luonnollinen kontrolloitu solukuolema). Sitten keho huuhtelee luonnollisesti rasvasolut ulos elimistöstä verenkierron ja sitten imusolmukkeiden kautta, muutaman päivän tai viikon kuluessa hoidon jälkeen. Se on turvallinen, kivuton ja ei-kirurginen vaihtoehto rasvaimulle. Se muistuttaa eniten "Cool Sculptingia", mutta on kivuton ja tehokkaampi menetelmä.

Kun rasvasolut ovat vaurioituneet, kehon lymfaattinen järjestelmä huuhtele ne pois elimistöstä. Aivan kuten CoolSculptingissa, täydellisten tulosten näkeminen kestää noin kolme kuukautta.


Cryo T-Shock on tällä hetkellä FDA:n hyväksymä vatsan, "jenkkakahvojen", selän, reisien, pakaroiden ja "kaksoisleuan" hoitoon. Useimmat hoidot kestävät noin 30 minuuttia. Se on miellyttävämpi kokemus kuin Cool Sculpting. (#rasvanpoisto #kryolipolyysi #coolsculting)


Mitä eroa on Cool Sculptingilla ja Cryo T-Shockilla?

Molemmat laitteet tarjoavat kryolipolyysin. Cool Sculptingin tekniikka käyttää kiinteää lohkoa, joka imee hoitoaluetta. Ylimääräinen rasva imetään lohkoon ja sinut jätetään sitten yksin noin 45 minuutiksi. Cool Sculpting on minimaalinen käytännönläheinen hoito, ja se jättää ihollesi "ihraa" näyttää tikulta, johon applikaattori asetettiin. Cool Sculptingin tulosten havaitseminen voi kestää jopa 3 kuukautta. Useimmiten ihoon jäänyt suorakulmio ei välttämättä hajoa ja huuhtoudu ulos elimistöstäsi, jättäen sinulle kovetetun lohkon puristettuja kuolleita rasvasoluja, jotka tunnetaan nimellä PAH. PAH poistetaan yleensä rasvaimulla.


Cryo T-Shockin sekä CryoTech4 käyttää kädessä pidettävää sauvaa tai lapaa, joka tuottaa sekä lämpöä että kylmää. Hoito alkaa lämmöllä, joka pehmentää rasvasoluja. Lämpöshokki auttaa hajottamaan kuolleita rasvasoluja, jotta kehosi voi hävittää ne helpommin. Sen lisäksi, että Cryo T-Shockin ja CryoTech4 hoidot ovat huomattavasti halvempia, ne ovat lisäksi osoittautuneet tehokkaimmaksi. Se on palvelu, joka voidaan tehdä 10-14 päivän välein riippuen siitä, kuinka nopeasti imunestejärjestelmäsi virtaa. Hoitopaketteja voi olla (3-8 hoitokertaa vuodessa).


Vaikka PAH (Paradoxical Adipose Hyperplasia) on mahdollista molemmilla koneilla, Cryo T-Shockin ja CryoTechin riskitekijä on huomattavasti pienempi jo pelkästään CryoTechin ja T-Shockin sauvan hierontatekniikan ansiosta. PAH johtuu äärimmäisten kylmien lämpötilojen staattisesta pitämisestä yhdelle eristetylle alueella liian pitkään. PAH:n oireet ovat paljon pahemmat Cool Sculptingin tekniikan kanssa. CryoTech4: ssä PAH-riski on hyvin minimaalinen verrattuna vastaaviin kryolipolyysiä tarjoaviin palveluihin.

Miten CryoTech4 eroaa muista Cryo-laitteista?

CryoTech4:ssä on mahdollisuus käyttää sauva- hierontatekniikkaa sekä lapoja. Kuuman ja kylmän lisäksi se tuottaa myös sähkövärähtelyä, (EMS-electro muscle stimualtion), joka entisestään edistää rasvan luonnollista poitusmista elimstöstä. Sähkövärähtely aktivoi kehon lymfaatista toimintaa ja aineenvaihdunta nopeutuu, neste poistuu nopemmin hajotetun rasvan kera.


Sauvatekniikka antaa mahdollisuuden tehostaa hoidettavan alueen käsittelyä ja on erinomainen menetelmä kaksoileuan pienentämiseen ja koko kasvojen kohotukseen, toimii hyvin myös HIFU-hoidon jälkeen, tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen.Tehokkaampi ja turvallisempi Kryolipolyysilaite ainoana Suomessa MeditechsiltäLähdeainesto Allure, Cryobod, Realself


16 katselukertaa0 kommenttia

Comentários


bottom of page